Trenutna lokacija: Naslovnica \ Dodatni program

Dodatni program

Dodatni program

Antifriz, nesmrzavajuće tekućine i kočioni fluidi

GLYCOSHELL(koncentrat antifriza)

GLYCOSHELL(koncentrat antifriza)

Visokokvalitetna rashladna odnosno nesmrzavajuća tekućina, za rashladne sisteme motora s unutarnjim izgaranjem, za upotrebu tijekom cijele godine. Štiti motor od smrzavanja rashladnog sredstva kao i od njegovog korozivnog djelovanja, ne stvara taloge i pjenu, čuva čistoću rashladnog sustava, plave je boje. Ne sadrži nitrite, amine i fosfate (NAP free). Prikladan je za sve vrste benzinskih i dizel motora, štiti od smrzavanja do -37 C. Zadovoljava zahtjeve Audi, VW, BMW, MAN, MB, Scania, Volvo, Škoda, Seat, GM/Opel, Saab.

Pakiranje: 1 l, 55 l, 209 l

GLYCOSHELL LONGLIFE (koncentrat antifriza)

GLYCOSHELL LONGLIFE (koncentrat antifriza)

Visokokvalitetna rashladna odnosno nesmrzavajuća tekućina bez silikata, za moderne motore s kućištem od aluminija. Ne smije se miješati s običnim antifirizima, jer time značajno opada antikorozivna zaštita. Za lakše razlikovanje tekućina je obojena crveno. Zadovoljava zahtjeve Ford, Audi, MAN, Scania, Seat, Škoda, Porsche i VW.

Pakiranje: 1 l, 20 l

Shell KALTEFLUID D

Shell KALTEFLUID D

Dodatak za dizel gorivo za poboljšanje tečenja kod niskih temperatura. Sprječava stvaranje parafinskih kristala i začepljenje filtera za gorivo. Koristi se u omjeru 1:1000 (1 dl na 100 l goriva).

Pakiranje: 1 l

Shell SCREENWASH / KLARSICHT

Shell SCREENWASH / KLARSICHT

Sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla. Koncentrat za razrjeđivanje vodom. Djelotvorno odstranjuje nečistoće i sprječava smrzavanje u uređaju za pranje i na vjetrobranskom staklu te omogućuje jasan vidik u zimskim uvjetima vožnje. Ne oštećuje brtve, metlice brisača i automobilski lak. Može se koristiti i za polikarbonatna stakla. Nije štetan za okoliš. Štiti od smrzavanja na temperaturama i od -20 °C.

Pakiranje: 1 l, 20 l

Shell DONAX ZB

Shell DONAX ZB

Vrhunska heavy-duty kočiona tekućina za besprijekoran i siguran rad kočnog sustava, za upotrebu u ABS i ostalim kočionim sustavima s visokim sigurnosnim zahtjevima i najveća naprezanja kočnica.

Zadovoljava slijedeće standarde:
SAE J1703, J1704, ISO 4925, FMVSS 116 DOT 3,DOT 4,DOT 5.1
Pakiranje: 0,5 l

Shell DONAX YB

Provjerena i pouzdana heavy-duty kočiona tekućina za sustave kočenja izvrgnute visokim temperaturama i opterećenjima.

Zadovoljava slijedeće standarde:

SAE J1703, J1704, ISO 4925, FMVSS 116DOT 3,DOT 4
Pakiranje: 0,5 l

Shell CALLINA 2306

Sredstvo za hladno odmašćivanje i čišćenje umakanjem, prskanjem i nanošenjem kistom na objekte čišćenja. Neutralnog je mirisa. Ekološki je prihvatljivo jer ne sadrži klor. Može se miješati s vodom i primjenjivati u viskotlačnim sustavima za pranje i čišćenje. Ispunjava ÖNORM B5104 (1996).

Pakiranje: 20 l, 209 l

Shell distribucija

ENERGREEN radni strojevi

Adria Panos d.o.o, za unutarnju i vanjsku trgovinu
Petra Zoranića 1
31220 Višnjevac
Hrvatska

E-mail: pisma@adria-panos.hr

Telefon: +385 (0) 31 351 255
Fax: +385 (0) 31 351 235